Gå direkte til indhold

Restaurant

Smag på Idrættens Hus. Vores dygtige og kvalitetsbevidste kokke og tjenere serverer sund og smagfuld mad til op mod 400 gæster.


Første maj 2014 overtog Idrættens Hus Hotel & Konference P/S driften af Brøndby Hallen's restaurant Brasserie B. Opkøbet skal ses som et led i at forbedre helhedsoplevelsen af et besøg i Idrættens Hus. 

Vi bespiser hver dag de ansatte fra Idrættens Hus, gæsterne fra hotellet, samt mange af Danmarks eliteidrætsudøvere og vi har derfor valgt, i tæt samarbejde med Team Danmarks diætister, for at opretholde en sund og næringsrig frokost i hverdagen. Vi ønsker at skabe en forståelse for kostens betydning for eliteidræt og sundhed og samtidig holde fokus på kvalitet frem for kvantitet.

Derfor er vores morgenmadskoncept netop blevet revideret af vores køkkenchef Morten Vennike, som har fokus på den sunde morgenmad. 

Der bliver hver morgen bagt sund næringsrigt brød, lavet friskblendet smoothie, friskpresset appelsinjuice, koldtpresset æblejuice, hjemmekogt marmelade, hjemmelavet müsli og blødkogte æg mm.

Vi har taget et bevidst valg om, at fjerne bacon og pølser fra vores morgenbuffet, som der tidligere blev serveret.

Kontakt:
Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby
Telefon 43 26 29 00
Email: receptionen@dif.dk

Information om cookies.

Accepter