Gå direkte til indhold

Events

Et event kan give et ekstra krydderi til jeres møde- og konferencedeltagere, så de går hjem med en fornemmelse af at have oplevet noget, de ikke glemmer lige med det samme.

Hvad med, at vi i fællesskab arrangerer en idrætsdag, hvor deltagerne kan spille fodbold, badminton, bordtennis, afprøve et særligt bowlingspil, tage del i et orienteringsløb i Idrættens Hus eller modtage undervisning i rapelling udendørs.

Det kunne også dreje sig om et kortere idrætsindslag, hvor deltagerne kommer ned i hallen for at bevæge sig lidt sidst på eftermiddagen. Eller hvad med en gymnastikøvelse i konferencelokalet efter frokost, så deltagerne er friske til eftermiddagens program?

Måske I vil fokusere på coaching eller arrangere en sundhedsdag med styrkemåling samt konditest. Eller også kan arrangementet dreje sig om sund kost, samarbejde og vindermentalitet.

Uanset hvad dine ønsker måtte være, kan vi tilbyde hjælp med pakker, som både er med og uden sved på panden. Og skulle du have andre ønsker end ovennævnte, er vi altid parat til hjælpe med planlægningen.

Vores tætte relationer med Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark gør også, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af landets største eliteidrætsprofiler og idrætskonsulenter. Deres kombination af egne erfaringer med en lærerig, underholdende og overraskende levering kan være prikken over i'et.

Find yderligere information i menuen til venstre eller ring og hør mere om vores eventpakker på 43 26 26 31 eller 43 26 26 37

"Vi kan tilbyde et bredt udvalg af landet største eliteidrætsprofiler og idrætskonsulenter som et ekstra krydderi til dit arrangement"

Information om cookies.

Accepter