Gå direkte til indhold

Konferencelokaler

En god oplevelse er et effektivt redskab til at fange dine medarbejdere og kunder. Idrættens Hus, der er den ideelle ramme for konferencer, møder og oplevelser.

Skal dit arrangement være sportsbaseret?
Vil du kombinere med en spektakulær fest?
Ønsker du at hyre cremen af dansk underholdning?
Skal der overnatning til?

Vores unikke rammer gør det muligt at skræddersy en løsning der passer præcis til Jeres behov.

I Idrættens Hus har vi stor erfaring med at afholde forskellige typer arrangementer. Vi hjælper med alt fra den kreative sparring til budget, bespisning, underholdning og overnatning - og det er lige meget, om I bliver 30 eller 3000.

Kapacitet og udstyr
Har du ikke brug for hjælp til planlægningen, men bare et sted at afholde konferencen kan vi også hjælpe. Vi kan rumme helt fra 3.000 til 30 personer – vi har faciliteterne til det hele. Alle vores konferencelokaler er udstyret med LCD-projekter, lærred, whiteboards, flipover og materialekuffert.

Overnatning
Skal konferencen afholdes over flere dage, er der mulighed for at overnatte på vores hotel, hvor hver deltager vil få sit eget værelse medseng og skrivebord, så der er mulighed for at arbejde om aftenen, hvis dette er nødvendigt.

Vores store parkeringsplads rummer 3.000 pladser, som alle er gratis at parkere på. Så kommer deltagerne i bil, er dette ikke noget problem.

Det er blot et spørgsmål om dine ønsker. 

Hør mere - ring 43 26 26 31 eller 43 26 26 37

Information om cookies.

Accepter