Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains

Håndværkerovernatning

Overnatning til hverdagens helte. Når du kører rundt i Danmark og har brug for en base, der kan åbne hele Sjælland, er Idrættens hus et oplagt valg. Her kan du slappe af efter en lang arbejdsdag eller lade op med lidt træning. Og du kan altid komme til og fra: Vi ligger i kort afstand fra motorvejen, og vi har gratis parkering på vores 2.500 parkeringspladser – lige til døren.

en håndværker med en hammer og et værktøj i lommen har en håndværkerovernatnings aftale

Billedgalleri

Nyd smukke skud fra Idrættens Hus - få et indtryk af huset eller mindes dit sidste besøg hos os.

et soveværelse med blå vægge og en seng
en hotelseng med masser af puder ved siden af en lampe
et bord med en stol og en vase med blomster på
en hotel lounge fyldt med møbler og kunst på væggen
en hotel lounge med en sofa og et bord
en tegning af en dragen wok fyldt med grøntsager, der tilberedes oven på et komfur
Få stillet sulten

Restaurant

I Idrættens Hus Hotel & Konference har du og din makker mulighed for at nyde en lækker aftenbuffet, hvor I helt sikkert kan få stillet sulten efter en lang arbejdsdag. Nyd en kold øl eller sodavand til maden eller prøv en af vores mange specialøl.
Ved køb af overnatning er vores morgenmadsbuffet altid inkluderet i prisen.

Aftensmad ikon

Mæthedsgaranti

Vores kokke laver dagligt mad til eliteidrætsudøvere fra ind- og udland. maden på buffeten er således varieret, velsmagende og indeholder altid proteiner og kuldhydrater, med andre ord der er både kød, sovs og kartofler.

God mad fra restauranten

Lækker mad

Vores gårdhave byder på friske krydderurter og årstidens grøntsager - de omkranser den mad, kokkene inspireres til at lave.

Arbejde i området?

Så overnat i Idrættens Hus

Det er ikke kun topatleter, der har brug for at restituere. Vi tilbyder en god nats søvn på vores lyse og velindrettede hotelværelser. Hvis du har arbejde i området, er Idrættens Hus et oplagt valg. Vi gør alt for, at du skal føle dig godt tilpas, når du overnatter hos os. Få en god nats søvn i vores 120 cm brede senge, og du skal ikke tænke på parkering. Med over 2.500 gratis parkeringspladser, er der altid plads.

Værelser ikon

Gode værelser

Alle vores enkeltværelser er indrettet med netop det du har brug for; En komfortabel seng, fladskærms tv, lænestol og skrivebord. Fra dit værelse er der direkte udgang til vores lukkede gårdhaver.

Central placering ikon

Central beliggenhed

Vi ligger tæt på alle indfaldsveje til København. På bare 15-20 minutter kan du være i København og med fri adgang til resten af Sjælland.

et hotelværelse med blå vægge, en seng og adgang til gården tegning af en person, der binder sine sko på sengekanten
en tegning af en person, der spiller golfen lounge fyldt med møbler
Træningsfaciliteter og afslapning

Brug for motion eller ro?

Lige meget om du slapper bedst af på langs eller i træningscenteret, har du mulighed for begge i Idrættens Hus. Alle værelser har nye fjernsyn med indbygget Chrome cast, så du selv kan bestemme, hvad du ønsker at streame. Som beboer på hotellet er det også muligt for dig at få pulsen op ved at benytte vores træningsfaciliteter.  Ud over træningscenteret er der også adgang til dampbad, der giver dig følelsen af velvære, efter kroppen har været i gang.

Fitness ikon

Motion i verdensklasse

Du deler motionsudstyr med eliteidrætsudøvere fra hele verden. Du har fri adgang og kan træne i topklasse-omgivelser.

Afslapning ikon

Afslapning

Hyggelige værelser, lounges, dampbad og en lækker restaurant er rammerne sat til at du kan finde roen efter en lang arbejdsdag.

Hvordan får jeg sådan en ordning?

Du skal bare kontakte os

For at lave en ordning med håndværkerovernatninger til en favorabel pris og fleksiblitet, skal du blot kontakte os. Så finder vi ud af den bedste løsning til dig.

Øsnker ikon

Hvad er jeres behov?

Det kan være en god ide at vide, hvad jeres behov er, da det er det, der danner udgangspunkt for en aftale. Hvor mange værelser har I brug for? Har I et behov i en given periode eller på årsbasis?

Dialog/kommunikations ikon

Tag kontakt

Når I ved, hvad jeres behov er, er I meget velkommen til at kontakte receptionschef, Mette Heckmann. På baggrund af jeres dialog, vil hun sørge for at fremsende en kontrakt til jer.

Liste ikon

Fordelene er mange

Fordelene ved en aftale med os er flere. Vores aftalepriser er faste og altid inkl. morgenmad. Morgenmadsrestauranten åbner kl. 6. Der er mulighed for at træne, bestille madpakker eller nyde en lækker aftenbuffet og en kold øl om aftenen.

Bromanche-håndtryk ikon

Kom som gæst og rejs som holdkammerat

Med en aftale på plads vil vi glæde os til at byde jer velkommen i Idrættens Hus. Atmosfæren hos os er uhøjtidelig og nede på jorden. I bliver en del af os og vil opleve, at personalet er nærværende og nemme at tale med.

Book din håndværkerovernatning i dag

Vi opfordrer altid vores mødegæster, konference- og hotelgæster til at bruge vores faciliteter mest muligt. Til at lade sig inspirere af vores mange organisationer og kontakter. Hvis du har noget helt specielt i tankerne, så lad os tage en snak og finde en løsning, der passer dig.

FAQs

Hvis du mangler information, kan du finde det i de ofte stillede spørgsmål. Skulle du, mod forventning, stadig savne svar, er du altid velkommen til at kontakte os - vi ser frem til at høre fra dig.

Kan jeg se bold på værelset?

På alle værelser er der chromecast, så hvis du har en streamingtjeneste der viser det så kan du. Ellers er du velkommen til at sætte dig i en vores lounges, hvor du kan se stort set alle sportkanalerne.

Kan jeg spise aftensmad på hotellet?

Ja du kan spise aftensmad i restaurant, som har åben mandag til og med torsdag

Kan jeg bestille madpakke?

Ja så længe du bestiller den minimum 24 timer før, så kan du afhente din madpakke i morgenmadsrestauranten. Bestil i receptionen

Hvor tidligt serveres morgenmaden?

Morgenmaden serveres fra kl 06:00 mandag til og med fredag

Er det muligt at parkere gratis for alle køretøjer?

Ja, om du kommer i lastbil, varevogn eller personbil, så er parkeringen gratis

Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? Ris eller ros? 
Send en mail: