Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains

Håndværkerovernatning

Overnatning til hverdagens helte! Når du kører rundt i Danmark og har brug for en base, der giver hurtig adgang til hele Sjælland, er Idrættens hus et oplagt valg. Morgenmad er inkluderet og du kan bestille madpakke også selv om du kører tidligt. Her kan du slappe af efter en lang arbejdsdag eller lade op med træning. Du kan også oplade dit arbejdsudstyr. Vi ligger i kort afstand fra motorvejen, og vi har gratis parkering på vores 2.500 parkeringspladser – lige til døren.

en håndværker med en hammer og et værktøj i lommen har en håndværkerovernatnings aftale

Billedgalleri

Nyd smukke skud fra Idrættens Hus - få et indtryk af huset eller mindes dit sidste besøg hos os.

et soveværelse med blå vægge og en seng
en hotelseng med masser af puder ved siden af en lampe
et bord med en stol og en vase med blomster på
en hotel lounge fyldt med møbler og kunst på væggen
en hotel lounge med en sofa og et bord
en tegning af en dragen wok fyldt med grøntsager, der tilberedes oven på et komfur
Få stillet sulten

Restaurant

I Idrættens Hus Hotel & Konference har du og din makker mulighed for at nyde en lækker aftenbuffet, hvor I helt sikkert kan få stillet sulten efter en lang arbejdsdag. Nyd en kold øl eller sodavand til maden eller prøv en af vores mange specialøl.
Ved køb af overnatning er vores morgenmadsbuffet altid inkluderet i prisen.

Aftensmad ikon

Mæthedsgaranti

Vores kokke laver dagligt mad til eliteidrætsudøvere fra ind- og udland. Maden på buffeten er således varieret, velsmagende og indeholder altid proteiner og kuldhydrater, med andre ord; der er både kød, sovs og kartofler.

God mad fra restauranten

Lækker mad

Vores gårdhave byder på friske krydderurter og årstidens grøntsager - de omkranser den mad, kokkene inspireres til at lave.

Arbejde i området?

Byg videre i dine drømme

Det er ikke kun topatleter, der har brug for at restituere. Vores enkeltværelser har alle en rigtig god seng, der er 120 cm bred. Hvis du skal besøge kunder på Sjælland eller i hovedstaden, er Idrættens Hus et oplagt valg. Vi gør alt for, at du skal føle dig godt tilpas, når du overnatter hos os, og du skal ikke tænke på parkering. Med over 2.500 gratis parkeringspladser, er der altid plads.

Værelser ikon

Gode værelser

Alle vores enkeltværelser er indrettet med det du har brug for; En komfortabel seng, fladskærms tv, lænestol og skrivebord. Fra dit værelse er der direkte udgang til vores lukkede gårdhaver.

Central placering ikon

Central beliggenhed

Vi ligger tæt på alle indfaldsveje til København. På bare 15-20 minutter kan du være i København. Skal du besøge en kunde på Sjælland er du på motorvejen indenfor 2 minutter.

et hotelværelse med blå vægge, en seng og adgang til gård
en stue fyldt med møbler og et træbord
Træningsfaciliteter og afslapning

Brug for motion eller ro?

Lige meget om du slapper bedst af på langs eller i træningscenteret, har du mulighed for begge dele i Idrættens Hus. Alle værelser har nye fjernsyn med indbygget Chromecast, så du selv kan bestemme, hvad du ønsker at streame. Som gæst på hotellet er det også muligt for dig at få pulsen op ved at benytte vores træningsfaciliteter.  Ud over det professionelle træningscenter, er der også adgang til vores dampbad, som kan løsne musklerne op efter en hård dag på jobbet.

Fitness ikon

Motion i verdensklasse

Du deler motionsudstyr med eliteidrætsudøvere fra hele verden og med dig. Du har fri adgang til alle vores faciliteter og kan træne i topklasse-omgivelser.

Afslapning ikon

Afslapning

Med hyggelige værelser, lounges med tv, der sender alt sport, dampbad og en lækker restaurant er rammerne sat til, at du kan finde roen efter en lang arbejdsdag.

Hvordan får jeg sådan en ordning?

Du skal bare kontakte os

For at lave en ordning med håndværkerovernatninger til en favorabel pris og fleksiblitet, skal du blot kontakte os. Så finder vi ud af den bedste løsning til dig.

Øsnker ikon

Hvad er jeres behov?

Det kan være en god ide at vide, hvad jeres behov er, da det danner udgangspunkt for en aftale. Hvor mange værelser har I brug for? Har I et behov i en given periode eller på årsbasis?

Dialog/kommunikations ikon

Tag kontakt

Når I ved, hvad jeres behov er, er I meget velkommen til at kontakte receptionschef, Mette Heckmann. På baggrund af jeres dialog, vil hun sørge for at fremsende en kontrakt til jer.

Liste ikon

Fordelene er mange

Fordelene ved en aftale med os er flere. Vores aftalepriser er faste og altid inkl. morgenmad. Morgenmadsrestauranten åbner kl. 6. Der er mulighed for at træne, bestille madpakker eller nyde en lækker aftenbuffet og en kold øl om aftenen.

Bromanche-håndtryk ikon

Kom som gæst og rejs som holdkammerat

Med en aftale på plads vil vi glæde os til at byde jer velkommen i Idrættens Hus. Atmosfæren hos os er uhøjtidelig og nede på jorden. I bliver en del af huset og vil opleve, at personalet er nærværende og nemme at tale med.

Book din håndværkerovernatning i dag

Vi opfordrer altid vores møde-, konference- og hotelgæster til at bruge vores faciliteter mest muligt. Hvis du har nogle specialønsker, så lad os tage en snak og finde en løsning, der passer dig.

FAQs

Hvis du mangler information, kan du finde det i de ofte stillede spørgsmål. Skulle du, mod forventning, stadig savne svar, er du altid velkommen til at kontakte os - vi ser frem til at høre fra dig.

Kan jeg se bold på værelset?

På alle værelser er der chromecast, så hvis du har en streamingtjeneste, der viser det, så kan du. Ellers er du velkommen til at sætte dig i en vores lounges, hvor du kan se stort set alle sportkanalerne.

Kan jeg spise aftensmad på hotellet?

Ja, du kan spise aftensmad i vores restaurant, som har åben mandag til torsdag.

Kan jeg bestille madpakke?

Ja, så længe du bestiller den minimum 24 timer før, så kan du afhente din madpakke i morgenmadsrestauranten. Bestil i receptionen

Hvor tidligt serveres morgenmaden?

Morgenmaden serveres fra kl 06:00 mandag til og med fredag

Er det muligt at parkere gratis for alle køretøjer?

Ja, om du kommer i lastbil, varevogn eller personbil, så er parkeringen gratis

Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? 
Ris eller ros? 
Send os en mail: