Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains

Oplevelser tæt på

Med base hos os, kan I nemt komme rundt og opleve en masse, og med mere end 2.500 gratis pladser ligger en verden af oplevelser tæt på. Idrættens Hus ligger tæt på brøndbyvesterafkørslen og på indfaldsvejene til København og motorvejsnettet til hele Sjælland.

I Brøndby er sport og kultur tæt på

Et luftfoto af Brøndby stadion
Brøndby stadion. Foto: Brondby.com

Brøndby Stadion

Lige ved siden af Idrættens Hus ligger Brøndby Stadion, hjemmestadion for Brøndby IF.
Her kan du tage stemningen ind, mens du nyder en fodboldkamp eller tager en rundvisning på stadion for at få et indblik i dets historie og faciliteter.

ARKEN Museum
ARKEN Museum for Samtidskunst. Foto: Torben Petersen

Arkens Museum for Kunst

Ikke langt fra Idrættens Hus finder du Arkens Museum For Kunst. Et moderne kunstmuseum, der tilbyder en imponerende samling af moderne kunstværker, skulpturer og installationskunst samt smuk udsigt.

Brøndby Golfklub

Kun få minutter fra hotellet ligger Brøndby Golfklub. Golfbanen er absolut et besøg værd og byder på smuk natur og en dyb historie, midt i "Den Grønne Kile". Banen er en 18- hullers bane, der blandt andet tager dig gennem Fredsskoven.

København - lige ved

Tivolis hovedindgang
Tivoli hovedindgang. Foto: Anders Bøggild

Tivoli

Tivoli er en forlystelsespark og en have, der har eksisteret i over 175 år. Tivoli tilbyder forlystelser, spisesteder, koncerter og en charmerende atmosfære, især om aftenen, når haven er smukt oplyst.

Nyhavn
Nyhavn. Foto: Nick Karvounis fra Unsplash

Nyhavn

Nyhavn er en malerisk havnefront med farverige bygninger, restauranter og barer. Det er et fantastisk sted at slentre langs kanalen og nyde en drink eller et måltid. Tag en kanalrundfart herfra eller nyd Kongens Nytorv lige ved.

Nationalmuseet i København front med kanalen i forgrunden
Nationalmuseet i Københav. Foto: Nationalmuseet

Nationalmuseet

Nationalmuseet i København byder på en omfattende samling af dansk og international kulturhistorie. Museet dækker alt fra oldtiden til moderne tider og giver et dybt indblik i Danmarks historie og kulturarv.

Sjællandske seværdigheder

et højt tårn midt i en skov
©Camp Adventure (2019) - EFFEKT Architects. Foto: Daniel Villadsen

Skovtårnet

Det 450 meter høje skovtårn er beliggende syd for Haslev i Gisselfeld Klosters skove på Sydøstsjælland. Skovtårnet er en unik oplevelse, hvor du oplever skoven på en helt ny måde. Foruden Skovtårnet ligger også Camp Adventures klatrepark. Klatreparken består af 10 trætop-klatrebaner af forskellig sværhedsgrad, hvor der blandt andet er en 450 m lang svævebane

Stevns Klint
Stevns Klint. Foto: Max Böhme on Unsplash

Stevns Klint

Stevns Klint er en kalkstensklint langs Østersøkysten, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Klinten er kendt for sine geologiske formationer og for at indeholde spor efter meteoritten, der dræbte dinosaurerne. Klinten tårner sig 41 meter op over havets overflade.

Et luftfoto af Roskilde Domkirke med Roskildefjord i baggrunden
Roskilde Domkirke. Foto: Mik Dahl Storyflight

Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke er en kongelig kirke, der er arkitektonisk imponerende. Domkirken er kendt for at være en kongelig gravkirke, således er 40 konger og dronninger stedt til hvile her. Roskilde Domkirke er desuden på UNESCOs Verdensarvsliste grundet sin verdensklasse arkitektur. Domkirken er desuden den første gotiske domkirke i Skandinavien.

Vi ligger lige i smørhullet

Med god og gratis parkering på mere end 2.500 pladser, adgang til offentlig trafik og en placering nær to store motorveje på Sjælland, er der rig adgang til seværdigheder i København og på resten af øen.

Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? 
Ris eller ros? 
Send os en mail: