Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains

Hotel - din hjemmebane når du er ude

Har du hele Danmark som arbejdsplads, eller er til møde eller konference i huset og søger et overnatningsted? - så stiller vi alle faciliteter til din rådighed. Vi har 2500 gratis p-pladser, restaurant med mulighed for madpakke. Vi har alle sportskanaler, som altid er tændt i vores mange små hyggelige lounges. Du kan også streame din favoritkanal på værelset, hvor der også er skrivebord og gratis Wi-Fi. Du kan også tage vægten i den anden hånd og udfordre Danmarks sportselite i vores træningslokaler.

a bed with blue sheets and pillows in a room
Sov godt

Overnatning

Tæt på Brøndbyvester-afkørslen, 2.500 gratis parkeringspladser, restaurant, sportsfaciliteter, Sportens Hall of Fame og meget mere.
Vi stiller i stærkeste opstilling for at servicere dig!

Book som del af dit møde og få en god aftale.

Faciliteter

Har du brug for en stærk afslutning på dagen?

Idrættens Hus er også daglig træningsbase for landets førende eliteidrætsudøvere. Det betyder, at udstyret og faciliteterne er i top - samme udstyr kan du bruge som du har lyst, når du bor eller holder møde hos os.

Fitness ikon

Træning ude og inde

Brug for lidt frisk luft? Snør løbeskoen og løb en tur rundt om Brøndby Stadion eller over i skoven på Vestvolden. Har du brug for styrke- eller cardiotræning? Benyt vores fantastiske indendørs faciliteter og træn med nogle af Danmarks dygtigste atleter ... hvis du tør.

Sportens hall of fame ikon

Sportsånd

Hele huset oser af sportsånd og toppræstationer. Ved indgangen bliver du mødt af en imponerende, fuldt udstyret træbåd, der tilhørte guldfireren. Denne symbolik fortsætter i hele indretningen med Hall of Fame's smukke byster af danske topatleter, og billeder af sportspræstationer. Dette miljø er en konstant inspiration for os, og vores håb er, at I vil opleve det samme.

En mand laver en pull up på en pull up-bar.
en tegning af en mand og en kvinde, der danserRestaurantens havestue med mange borde og stole
Restaurant

Spis - alt hvad du kan

Er du i huset, kan du løbe om kap med de andre atleter, til vores restaurant for at fylde depoterne op. Buffeten er en bred vifte af sund, nærende og mættende mad. Der vil altid være en vegetarret, ligesom vi også gerne hjælper med et vegansk alternativ hvis vi er varslet om det.
Restauranten er lys og indbydende, og inviterer til god stemning og produktivitet. Du spiser som en eliteidrætsudøver hos os, og måske også sammen med en.

Gårdhave ikon

Egen produktion

I gårdhaven dyrker kokkene egne krydderurter og grøntsager - så det er lokalt og tilpasset årstiden.

God mad fra restauranten

Høj kvalitet

Vi stræber konstant efter kulinarisk ekspertise, og for at skabe måltider af højeste kvalitet. Mange eliteudøvere spiser ofte i restauranten, hvilket gør madens indhold og kvalitet til en naturlig del af vores fokus.

Sport ikon

Sportslige rammer, der inspirerer

Bo i Sportens Hall of Fame og bliv inspireret af Danmarks store sportstalenter, og mød dem på gangene og i træningsområder i huset.

Energi ikon

Fokus på sundhed og nærvær

Vi betjener eliteidrætsøvere fra hele verden - så vi ved, hvad der skal til for at lykkedes. Det håber vi også, at du kan mærke, når du er her.

Arbejdskulturen ikon

Kom som gæst, og rejs som holdkammerat

Når du bor på Idrættens Hus, er du en del af familien: du kan træne i elitefaciliteter, spise sund mad og får adgang til huset.

En tegning af en person der peger på en løbebane, mens to er ved at løbe om kampet konferencelokale med borde og stole og et projektorlærred
stort og småt

Små lokaler og store sale

Vores arena byder på mere end 2.500 m2 mødelokaler, konferencesale og et auditorium, hvor sportens sjæl forenes med forretningslivets krav og ønsker.

Har du brug for at mødes med nogen, mens du er her? - så har vi flere mødefaciliteter. Vi har alt fra lukkede grupperum til åbne loungeområder.

Mødepakker ikon

Gode mødepakker

Vi har fokus på alt det rundt om, så du kan fokusere på mødet. Vi tilbyder sund mad, inspirerende rammer, nyeste AV og let adgang

Let tilgængelighed for biler ikon

Vi er lige til at komme til

Vi ligger tæt ved indfaldsvejene til København, og med 2500 gratis parkeringspladser er det let for dig og dine gæster at besøge os.

Det skal ikke være svært

Vi er den perfekte overnatning for dig, som arbejder i hele Danmark. Bo på et hotelværelse i Brøndby, som ligger centralt på Sjælland, og med hurtig adgang til indfaldsveje i alle retninger. Der er 2.500 gratis parkeringspladser, restaurant, træningsfaciliteter og rigelig rum til afslapning og opladning.

Ofte stillede ?

Mangler du svar på noget?
Find dine svar i vores FAQ (ofte stillede spørgsmål).

Skulle du, mod forventning, ikke have fundet hvad du søgte - så kontakt os endeligt.

Hvad gør jeg, hvis jeg ankommer uden for åbningstiderne?

Du benytter natindgangen til venstre for hovedindgangen. Følg skiltene. Koden til døren modtager du på en sms

Kan receptionen hjælpe med transportmuligheder?

Naturligvis.

Kan jeg få turistinformation i receptionen?

Ja der er forskellige muligheder

Hvordan kan jeg kontakte receptionen i Idrættens Hus?

Det kan du på +4543262626 eller rec@dif.dk.

Hvordan kan jeg give feedback om mit ophold?

Skriv til receptionen på rec@dif.dk

Hvor kan jeg finde priser for ophold?

Det finder du ved at klikke på knappen book ophold eller her.

Hvad er åbningstiderne for receptionen?

7 – 22 mandag – torsdag, 7 – 21 fredag, 7 – 19 lørdag, 7 – 18 søndag

Er der mulighed for at opbevare bagage i receptionen?

Ja vi har et større opvaringrum. Spørg i receptionen.

Er der mulighed for at leje cykler gennem receptionen?

Ja, vi har bycykler til rådighed som du kan leje via receptionen.

Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? 
Ris eller ros? 
Send os en mail: