Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains

Firmafest i København

Skal I afholde den næste firmafest i København? Hos Idrættens Hus tilbyder vi en samlet løsning med festlokaler, lækker mad fra vores restaurant og overnatning. Uanset om I er et stort selskab eller en mindre gruppe, er I velkomne til at holde jeres næste firmafest hos os.

a man standing over a table filled with wine glasses

Alt hvad du behøver til den perfekte firmafest

Hos Idrættens Hus vil vi være jeres foretrukne valg, når virksomheden skal holde firmafest nær København. Med mange års erfaring kan vi rådgive jer til de bedste valg, og vi skræddersyr gerne en festmenu ud fra jeres ønsker. Intet selskab er for stort eller lille til at holde firmafesten hos os.

Stor kapacitet

Over 1600 kvadratmeter gulvplads i Brøndby Hallen, ideel til store firmafester og events.

Komplet pakke

Find alt fra passende lokaler og lækker forplejning til gode parkeringsforhold og overnatningsmuligheder hos Idrættens Hus.

Gratis parkering

2500 gratis parkeringspladser lige foran døren og nem adgang med offentlig transport.

Professionel planlægning

Dygtige eventplanlæggere til at assistere med alle detaljer, fra menuvalg til logistik, alt sammen til en konkurrencedygtig pris.
a table topped with wine glasses filled with white wine

Kæmpe firmafest nær København

Med over 1600 kvadratmeter gulvplads kan vi også hjælpe jer, hvis I skal afholde en kæmpe firmafest eller et firmaevent. Det foregår hos vores nabo Brøndby Hallen, som har været vært for mange store begivenheder gennem tiden.

At holde en stor firmafest i København kan være svært. Du skal både finde de passende lokaler, lækker forplejning til deltagerne og et sted med gode parkeringsforhold og måske endda også mulighed for overnatning. Alt det kan vi tilbyde hos Idrættens Hus!

Med 2.500 gratis parkeringspladser behøver dine gæster ikke bekymre sig om at finde en p-plads eller skulle betale i dyre domme for parkering. Der er også gode transportmuligheder med offentlig transport til hallen. Brøndby Hallen egner sig altså perfekt til den store firmafest, og der er mulighed for op til 2.000 spisende gæster. Vi leverer maden, og vi hjælper gerne med ideer til spændende menuvalg og vinmenuer.

Vi har dygtige eventplanlæggere, der kan hjælpe dig med alt det praktiske omkring din næste firmafest nær København. Selvom servicen er helt i top, bestræber vi os på at holde prisen i bund.

Firmafest på Sjælland med overnatning

Hvis nogle af deltagerne til firmafesten ikke bor i København eller omegn, kan vi tilbyde overnatning. Vi er naboer til Brøndby Hallen, og derfor er det hurtigt og nemt at komme hjem fra firmafesten. Dine gæster kan både overnatte i enkeltværelse eller dobbeltværelse, og alle de overnattende gæster får naturligvis morgenbuffet med i prisen.

Hos Idrættens Hus råder vi over 65 værelser, så det er en god ide at booke i god tid, hvis du skal holde firmafest. Når du holder firmafest på Sjælland, kan deltagerne komme fra hele landet. Gør det nemt for dine medarbejdere, der kommer langvejs fra og book overnatninger til dem på hotellet. Så behøver de ikke planlægge hjemtransport, og bilen kan holde på vores gratis parkeringsplads, indtil de er klar til at køre hjem dagen efter.

Husk at booke plads til firmafesten og eventuelle overnattende gæster i god tid! Vi kan kontaktes på telefon 4326 2626 og mail: booking@dif.dk

et hotelværelse med blå vægge, en seng og adgang til gården tegning af en person, der binder sine sko på sengekanten

Kontakt os for at høre mere om firmafest i København

Drømmer du om en uforglemmelig firmafest uden besvær? Lad os gøre drømmen til virkelighed! Kontakt os og lad planlægningen starte med os i dag

Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? 
Ris eller ros? 
Send os en mail: