Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains
Sammen er vi stærkest

Arbejdskulturen

I Idrættens Hus er sportens holdånd en stor del af vores dna. Vi står sammen, som et håndboldhold, med respekt og anerkendelse af hinanden. Vi arbejder altid mod et fælles mål: At skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster.

Vi hjælper hinanden, og byder nye ind, og lukrerer på vores forskellige erfaringer med kundepleje. Vi vil gerne levere den ultimative service og sikre, at alle er med i spillet. Velkommen til et sted, hvor vi, ligesom sportens mest ambitiøse hold, stræber efter en fælles triumf.

Job hos os

"Når du arbejder hos Idrættens Hus Hotel & Konference, bliver du en del af holdet - vores passionerede hold! Vores mission er, hver dag,  at skabe det gode værtskab for vores gæster, ved at være løsningsorienterede, fleksible og smilende. Hos os er der ikke noget, der hedder dem og os; for sejren kræver en fælles indsats, hvor alles kompetencer sættes i spil."

Anne Mette Kyhn
General Manager

To tjenere der i gang med at dække op og som kigger på hindanden
Vi vil gøre en forskel

Holdånd og sportsmanship

Vores ambition er, at vores arbejdsmiljø kan mærkes med stolthed.
Hos Idrættens Hus er vores kultur inspireret af sportens dedikation og fællesskab - vi spiller på samme hold og hjælpes ad mod mange daglige sejre!
Vi støtter hinanden, som et cykelhold i modvind, hvor ingen efterlades, og hvor vi træder støt i pedalerne, fordi vi elsker det vi gør.

a man doing a pull up on a pull up bar
a man in a chef's apron cooking food in a frying pan
Søger du job?

Bliv del af familien

Idrættens Hus er en spændende og foranderlig arbejdsplads - ikke to dage er ens. Du bliver del af en familie, hvor vi tager hånd om hinanden, og hvor tonen er uhøjtidelig og atmosfæren afslappet. Vi lykkes ved at hjælpe hinanden på tværs af faggrænser. Med respekt for den enkeltes kompetencer løfter vi i flok, netop fordi vi er inspirerede og tør udfordre os selv.

Arbejdskulturen ikon

Ingen dem og os

Vi hjælper hinanden og holder øjnene åbne.
Det skaber tillid og fællesskab på vores arbejdsplads.

Holdånd ikon

Man giver og man tager

Som del af en familie er det vigtigt, at du bidrager og yder dit bedste. Så lover vi, at give dig en skøn hverdag med udfordringer, der passer til dig.

Alle bidrager med viden og erfaring

Mød dine holdkammerater

Som arbejdsplads er vi meget alsidige. Vi er både unge og ældre på holdet. Nogle af os kommer fra andre lande og kulturer. Nogle har mange års erfaring andre få. Fælles for os alle er, at vi er nysgerrige på at lære hinanden at kende. Vi anerkender, at vi er forskellige og har stor respekt for hver enkelts kompetencer og viden. Vi ved, at vi kan lære noget af dig, så tøv ikke med at blive en del af holdet.

Alle er accepteret ikon

Vi har plads til alle

Vi hylder mangfoligheden og sætter en ære i vores sammenspil, og ser værdien i at tackle opgaver med forskelligt input. Vi tror på at det gør os meget bedre.

Brug hjernen ikon

Lær noget

Med så meget erfaring på stedet, er det let for dig, som ny, at få gode tips og tricks og nyde godt af den erfarne baggrund, du møder.

a woman is holding a tray of food
Spillet fungere bedre med regler

Vores spilleregler

Som en del af holdet i Idrættens Hus, er der nogle regler, det forventes du spiller efter. Disse regler sikrer, at vi sammen skaber en arbejdsplads præget af glæde og stolthed.

Holdånd ikon

Loyalitet

Loyalitet hos Idrættens Hus betyder, at vi tør italesætte de svære ting, og tage den ærlige kommunikation og ikke bagtale. Det skaber tillid at kunne diskutere og være ærlige. Vi støtter altid op om beslutninger helhjertet, når de er truffet. Netop fordi vi altid står på mål for hinanden.

Alle er accepteret ikon

Respekt

Respekt er helt i central for Idrættens Hus. Ikke kun overfor vores gæster og kollegerne i DIF og specialforbundene, men også overfor hinanden. Vi anerkender andres liv, grænser og frihed. Og vi skal huske hinanden på, at respekt avler respekt.

Bromanche-håndtryk ikon

Hvis vi ikke tør fejle, bliver vi aldrig bedre!

Alle begår fejl, og det er netop gennem disse fejl, at vi lærer og forbedrer os. Der er plads til fejl hos os, så længe at vi står ved dem, og ser muligheden for at gøre det bedre. Det er det ofte de fejl, der gør os bedre og løfter os til et højere niveau. På den måde gør vi det altid bedre i morgen, end vi gjorde i går.

Smilende ansigt ikon

Smil

Når smilet kommer fra hjertet, og er oprigtig, vil den gode service og glæden følge med. Det skal være sjovt at arbejde her, dermed vil din glæde og entusiasme sprede sig som ringe i vandet til alle gæster og kolleger.

Tre-meter-reglen

Som ansat i Idrættens Hus, Hotel & Konference påtager vi os ansvaret for det, vi ser og hører, og det praktiserer vi gennem "tre-meter"-reglen. Dette indebærer, at du konstant er opmærksom på dine omgivelser – ligger der en serviet ved siden af skraldespanden? – eller står der et tomt glas? Så er det vores ansvar at handle.

Søger du job?

Vi har fokus på kvalitet og øje for detaljen - er det dig? - og er du en udpræget holdspiller?
Så send os en ansøgning i dag.

Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? 
Ris eller ros? 
Send os en mail: