Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains
Det er ikke kun topatleter, der har brug for at restituere.

Værelserne i Idrættens Hus

Vores 65 værelser er møbleret med en enkel og praktisk indretning, der inspirerer til afslapning eller opsamling af dagens arbejde. Alle enkeltværelser åbner døren til en hyggelig gårdhave, mens dobbeltværelserne har egne altaner med udsigt over boldbanerne, der omgiver hotellet og Brøndby Stadion. Vi har tilpassede værelser med særlig komfort og tilgængelighed, hvis du har et handicap, som kræver lidt mere plads i svingene.

Vi tilbyder også en suite med to værelser, der inkluderer et lille opholdsområde.

Idrættens Hus handicapværelse med en stor seng og godt naturligt lysindfaldIdrættens Hus handicapværelse med en stor seng og godt naturligt lysindfald
Handicapværelser

Handicapvenlige dobbeltværelser: Komfort og tilgængelighed for alle

Hos os er der ingen smalle steder – bogstavelig talt. Vi tilbyder handicapvenlige værelser, der er designet til at være rummelige og komfortable. Med elevationseng og ekstra plads til kørestol, sikrer vi, at alle vores gæster har et behageligt ophold.
En hotelsuite med en sofa og et sofabordEn hotelsuite med en sofa og et sofabord
Suite

Elegant Suite: Stue, soveværelse & hyggelig gårdhave

Vores suite er 24m2 med to velindrettede rum fordelt på en stue med sofa, lænestol og sofabord samt et elegant soveværelse. Med en lille entré med skabsplads, har suiten udgang til en hyggelig, lukket gårdhave og et badeværelse med brus og hårtørrer.
Idrættens hus enkeltværelse med blå vægge og en sengIdrættens hus enkeltværelse med blå vægge og en seng
Enkeltværelse

Hyggelige enkeltværelser med adgang til lukkede gårdhaver

Vores enkeltværelser er smagfuldt indrettet på 14,5 m2 med en komfortabel 120 cm bred seng. Alle værelserne har udgang til lukkede, hyggelige gårdhaver. Udstyret med eget badeværelse med brus, skrivebord, gratis Wi-Fi og fladskærms-tv, er vores enkeltværelser det perfekte valg for dig, der er alene på farten.
Idrættens Hus dobbeltværelse med et par senge, der står ved siden af ​​hinandenIdrættens Hus dobbeltværelse med et par senge, der står ved siden af ​​hinanden
Dobbeltværelse

Komfortable dobbeltværelser med udsigt over Brøndby IF’s træningsanlæg

Vores rummelige dobbeltværelser er 27m2 med entré og et lille walk-in closet. Indrettet med to komfortable senge på hver 120 cm i bredden, har de en balkon med udsigt over Brøndby IF’s træningsanlæg. Nyd faciliteter som badeværelse med bruser, skrivebord, to lænestole, elkedel, mulighed for at lave en kop kaffe eller te, gratis Wi-Fi og fladskærms-TV.
120x200cm
Senge
Chromecast
På alle værelser
Morgenmad
Er inkluderet
65
Værelser

Alle værelser er udstyret med nye fladskærms tv med indbygget Chromecast, så du selv kan vælge, hvad du vil streame. Vi sætter en ære i at tilbyde rummelige overnatningsmuligheder – bogstaveligt talt; Vi har nemlig opgraderet vores enkeltsenge fra 90 cm til 120 cm i bredden. Desuden tilbyder vi handicapvenlige værelser for at imødekomme forskellige behov. Vores politik er at sikre gennemsigtighed: Vi inkluderer altid morgenbuffet i prisen. Der er også mulighed for ekstra opredning på forskellige værelsestyper, og vi har handicapvenlige værelser med elevationssenge og ekstra plads til kørestole.

Alt, lige uden for døren

Bo på et super hotelværelse i Brøndby, Idrættens Hus. Træn med Danmarks sportselite. Spis sund og ærlig mad. Slip tankerne helt fri i vores dampbad. Slap af i en af de mange lounges og følg verdenseliten på tv.

FAQs

Hvis du mangler information, kan du finde det i de ofte stillede spørgsmål. Skulle du, mod forventning, stadig savne svar, er du altid velkommen til at kontakte os - vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad gør jeg, hvis jeg ankommer uden for åbningstiderne?

Du benytter natindgangen til venstre for hovedindgangen. Følg skiltene. Koden til døren modtager du på en sms

Kan receptionen hjælpe med transportmuligheder?

Naturligvis.

Kan jeg få turistinformation i receptionen?

Ja der er forskellige muligheder

Hvordan kan jeg kontakte receptionen i Idrættens Hus?

Det kan du på +4543262626 eller rec@dif.dk.

Hvordan kan jeg give feedback om mit ophold?

Skriv til receptionen på rec@dif.dk

Hvor kan jeg finde priser for ophold?

Det finder du ved at klikke på knappen book ophold eller her.

Hvad er åbningstiderne for receptionen?

7 – 22 mandag – torsdag, 7 – 21 fredag, 7 – 19 lørdag, 7 – 18 søndag

Er der mulighed for at opbevare bagage i receptionen?

Ja vi har et større opvaringrum. Spørg i receptionen.

Er der mulighed for at leje cykler gennem receptionen?

Ja, vi har bycykler til rådighed som du kan leje via receptionen.

Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? 
Ris eller ros? 
Send os en mail: