Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains

Om os

”Vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle – vi bliver gamle, fordi vi holder op med at lege.”
– Gunnar ”Nu” Hansen

En del af noget større

Vores største ambition er at kunne tilbyde vores gæster ekstraordinære oplevelser.

Sportsmanship, professionalisme og teamwork er nøgleord, som danner grundstenene for Idrættens Hus. Vi er under samme tag som Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark, Parasport Danmark og 62 specialforbund, og derved er Danmarks dygtigste atleter en del af huset. Vi er tæt på, når de kæmper og oplever succes, og vi lærer af deres passion, som vi forsøger at viderebringe i vores daglige arbejde. Dét håber vi afspejler sig, når vi dagligt byder vores gæster velkommen. Hvis vi vil være de bedste, må vi lære fra de bedste – og hver dag stræber vi efter at dygtiggøre os, så de møder og konferencer, vi er værter for, kan skabe den ekstraordinære oplevelse. Med mere end 2.500 kvm fordelt på lokaler og sportshaller er intet arrangement for stort eller småt hos os.

indgangen til Idrættens Hus med en statue foran et par mennesker går ind ad indgangen til Idrætten Hus med bagage
Et naturligt samlingspunkt

Vi sætter barren højt

Idrættens Hus er et levende hus - her er altid aktivitet om det er i form af konferencer, overnattende gæster, atleter eller ansatte fra huset på vej til frokost. Som ansat i Idrættens Hus Hotel & Konference møder vi vores mange gæster, kolleger og atleter med et åbent sind. Vi er løsningsorienteret, og tør udfordre os selv dagligt. Vi bliver inspireret af de atleter, der hver dag træner målrettet for at opnå de mål, som de hver især har sat sig, om det er elite atleter eller dem, der kommer for at være en del af breddeidrætten i Danmark. Uanset formålet, så er vi en del af noget større, og vi elsker at yde service, der er guldmedaljer værdige.

Kvalitets ikon

Vores mission

Med fokus på kvalitet, sundhed, trivsel og det personlige engagement skal vi sætte baren højt og turde rykke vores grænser. Fordi vi gør os umage hver dag.

Godt team ikon

Vores Vision

Idrættens Hus Hotel & Konference skal være en dynamisk, sund og inspirerende arbejdsplads.

Vi skal være et naturligt og aktivt samlingspunkt for dansk idræt.

Samarbejde ikon

Del af et Fællesskab

Bag Idrættens Hus er et antal samarbejdspartnere, som repræsenterer huset og giver os muligheden for at give jer den ekstraordinære oplevelse.

a person drizzling a lemon into a bowl of fruit
Miljøet betyder noget

Miljø og bæredygtighed

Vi går efter at være det miljømæssige rette valg for dig som gæst. Derfor har vi gjort meget for at vores hotel og konferencecenter, skal gavne miljøet og din oplevelse, som gæst. Vi er bevidste om, at det gælder både os selv og vores leverandører. Derfor gælder vores miljøpolitik alt fra vores egen rengøring, madhåndtering, lokal fødevareproduktion, biodiversitet, affaldssortering, genbrug og opvarmning, såvel som vores indkøbspolitik.

Bæredygtigheds ikon

Kædeansvar

Vi går op i, at vores leverandører er ansvarlige. Derfor er vi med i Forum for Bæredygtige indkøb

Bæredygtigheds ikon

Madspild

Vi har en gårdhave med egen produktion og måler vores madspild hver dag.

Lyst til at blive en del af holdet?

Tør du give noget af dig selv til et team, og sætter du en ære i at gøre dig umage hver dag, så hold øje med ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

Samarbejdspartnere

Ingen virksomhed er en ø. Vi er ejet af Danmarks Idrætsforbund og vores samarbejdspartnere er mange. Det skal til for, at du hver dag kan opleve et hotel, en restaurant, konferencer, events og et træningsanlæg, der matcher dine behov.

Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? Ris eller ros? 
Send en mail: