Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains

Om os

"Ingen er bedre end sin sidste kamp"

- Søren Lerby, tidligere prof. fodboldspiller

En del af noget større

Vores største ambition er, at tilbyde vores gæster ekstraordinære oplevelser.

Idrættens Hus er træningssted for Danmarks medaljehåb til OL, VM og EM da Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark, Parasport Danmark og 62 specialforbund er samlet her. Derved er Danmarks dygtigste atleter en del af huset.
Huset emmer af sportens liv og konkurrencemoment og vi bliver dagligt inspireret af denne passion, som vi forsøger at viderebringe i vores arbejde. Dét håber vi afspejler sig, når vi dagligt byder vores gæster velkommen. Hvis vi vil være de bedste, må vi lære fra de bedste – og hver dag stræber vi efter at dygtiggøre os, så de møder og konferencer, vi er værter for, kan skabe den ekstraordinære oplevelse.
Med mere end 2.500 kvm fordelt på lokaler, restaurant, hotel og sportshaller, er intet arrangement for stort eller småt hos os.

indgangen til Idrættens Hus med en statue foran et par mennesker går ind ad indgangen til Idrætten Hus med bagage
Nærvær og fællesskabsfølelse

Et naturligt samlingssted

Idrættens Hus er et levende hus - her er altid aktivitet om det er i form af konferencer, overnattende gæster, atleter eller ansatte fra huset på vej til frokost. Som ansat i Idrættens Hus Hotel & Konference møder vi alle med et åbent sind. Vi er løsningsorienterede, og tør udfordre os selv dagligt. Vi bliver inspireret af de atleter, der hver dag træner målrettet for at opnå deres mål, om det er eliteatleter eller dem, der kommer for at være en del af breddeidrætten i Danmark. Uanset formålet, så er vi en del af noget større, og vi stræber efter guld når det kommer til at levere den bedste service.

Kvalitets ikon

Vores mission

Med fokus på kvalitet, sundhed, trivsel og det personlige engagement, sætter vi barren i øverste hak og tør rykke vores grænser. Fordi vi gør os umage hver dag.

Godt team ikon

Vores Vision

Vi skal være et naturligt og aktivt samlingspunkt for dansk idræt, og gæster i huset.

Idrættens Hus Hotel & Konference skal være en dynamisk, sund og inspirerende arbejdsplads.

Samarbejde ikon

Del af et Fællesskab

Bag Idrættens Hus er et antal samarbejdspartnere, som repræsenterer huset og giver os muligheden for at give jer den ekstraordinære oplevelse. Vi vil være dem, der rummer alle samlinger, og skaber mindeværdige oplevelser i hverdagen.

a person drizzling a lemon into a bowl of fruit
Vi har en klar holdning

Miljø og bæredygtighed

Vi stræber efter også at være det naturlige valg for miljøbevidste gæster. Derfor har vi iværksat omfattende initiativer på vores hotel og konferencecenter for at værne bedst muligt om miljøet. Vores miljøengagement omfatter alle aspekter, fra vores egen rengøring og håndtering af mad til lokal fødevareproduktion, bevarelse af biodiversitet, affaldssortering, genbrug og opvarmning samt vores indkøbspolitik. Vi er opmærksomme på, at det har betydning, både for os selv og vores leverandører.

Bæredygtigheds ikon

Kædeansvar

Vi går op i, at vores leverandører er ansvarlige. Derfor er vi med i Forum for Bæredygtige indkøb

Bæredygtigheds ikon

Madspild

Vi har en gårdhave med egen produktion og måler vores madspild hver dag.

Vil du med i startopstillingen?

Tør du give noget af dig selv til et team, og sætter du en ære i at gøre dig umage hver dag, så hold øje med ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

Samarbejdspartnere

Vi er ejet af Danmarks Idrætsforbund og vores samarbejdspartnere er mange. Det skal til for, at du hver dag kan opleve et hotel, en restaurant, konferencer, events og et træningsanlæg, der matcher dine behov.

Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? 
Ris eller ros? 
Send os en mail: