Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains

Heldagsmøde

Når I holder jeres heldagsmøde hos Idrættens Hus Hotel & Konference, får I adgang til alle vores unikke faciliteter, samt det inspirerence miljø omkring Sportens Hall of Fame - her oser af idræt og store præstationer.

Morgenpause
Frisk frugt, kaffe, te & vand
Frokost inkl. 1 vand/sodavand
Eftermiddagspause med dagens kage
To-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg
Salat ikon

Sund kost

Nyd vores lækre 2-retters menu som en del af jeres heldagsmøde. Da vi laver mad til mange eliteidrætsudøvere, er sund og varieret kost en selvfølge hos os..

AV udstyr ikon

Moderne faciliteter

Vi har de faciliteter, I behøver. Vores 12 nyrenoverede mødelokaler har som en selvfølgelighed dagslys, tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk der gør, at I ikke skal bekymre dig om andet end indholdet af jeres møde.

Let tilgængelighed for biler ikon

Enkelt og nemt

Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København. Med 2.500 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt for dig og dine gæster at besøge os.

Velkommen til dit Heldagsmøde med All inclusive

Hold dit møde med alt inklusiv på Idrættens Hus. I skal blot koncentrere jer om indholdet på jeres møde, så står vi i kulissen og er klar med lækkert brød til morgenpausen, en dejlig frokost og eftermiddagskage. Når mødet afslutter serverer vi en to-retters menu i vores lyse og nyrenoverede restaurant. Vi sørger også for frugt, vand og kaffe/te undervejs.

Fantastisk Service

Vi er uofficielle Danmarksmestre i at levere en mindeværdig serviceoplevelse. Vi træner dagligt for at bevare denne position. Vores dedikerede og erfarne personale står klar for at sikre, at dit heldagsmøde forløber gnidningsløst.

Fra servering af morgenmad og frokost til at sørge for, at kaffekopperne er fyldte og restaurantoplevelsen er en kulinarisk fornøjelse - vi gør for at imødekomme alle dine behov.

Vores fantastiske service garanterer, at dine mødedeltagere kan fokusere på at opnå resultater og lade sig inspirere i en behagelig atmosfære.

Inspirerende Mad

Vores heldagsmøde begynder dagen med en inspirerende morgenmad, der giver deltagerne en energisk begyndelse. Vi sørger for en velsmagende frokost, en eftermiddagskage og en lækker middag med to-retters menu i vores restaurant. Vi sørger løbende for at der er fyldt op med  frisk frugt og en kaffe/te station, så I kan opretholde energiniveauet.

Vores madudvalg er tilrettelagt, så der er noget til alle smagsløg, om du søger ny kulinarisk inspiration, eller er mere til simpel klassisk mad.

Moderne og komfortable faciliteter

Vores moderne og velindrettede mødefaciliteter giver den ideelle ramme for et heldagsmøde. Udstyret med avanceret teknologi og fleksibel møbelindretning tilbyder vores lokaler en effektiv og inspirerende arbejdsatmosfære.

Vi ønsker, at skabe nogle omgivelser, som giver jeres møder og konferencer det bedst mulige afsæt.

En god pris

Pris på dit møde

Som udgangspunkt har vores møder alt det, vores erfaring fortæller os, du behøver. Du kan derfor regne med prisen.

Skulle du have flere behov, kan du sige til - vi finder altid ud af en god løsning.

Heldagsmøde
09:00 – 22:00
Fra
1.095
kr. pr. person
Morgenpause
Frisk frugt, kaffe, te & vand
Frokost inkl. 1 vand/sodavand
Eftermiddagspause med dagens kage
To-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg

Ofte stillede ?

Hvis du mangler information, kan du finde det i de ofte stillede spørgsmål. Skulle du, mod forventning, stadig savne svar, er du altid velkommen til at kontakte os - vi ser frem til at høre fra dig.

No items found.
Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? 
Ris eller ros? 
Send os en mail: