Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains

Langt konferencedøgn

Har I brug for flere etaper til at formidle al jeres viden og information, så kig nærmere på vores lange konferencedøgn

Morgenpause
Frisk frugt, kaffe, te & vand
Frokost inkl. 1 vand/sodavand
Eftermiddagspause med dagens kage
To-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg
Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenmad i restaurant
Salat ikon

Sund kost

Nyd vores lækre 2-retters menu som en del af jeres heldagsmøde. Da vi laver mad til mange eliteidrætsudøvere, er sund og varieret kost en selvfølge hos os..

AV udstyr ikon

Moderne faciliteter

Vi har de faciliteter, I behøver. Vores 12 nyrenoverede mødelokaler har som en selvfølgelighed dagslys, tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk der gør, at I ikke skal bekymre dig om andet end indholdet af jeres møde.

Let tilgængelighed for biler ikon

Enkelt og nemt

Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København. Med 2.500 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt for dig og dine gæster at besøge os.

Sov på beslutningerne

Vi tilbyder det lange konferencedøgn, hvor vi først er færdige når eftermiddagskagen er serveret på dag 2.

på dag 1 serveres en lækker morgenmad til morgenpausen. Vi præsenterer jer for en udsøgt frokost og til eftermiddagspausen er der selvfølgelig kaffe, te og kage. Til aften tilbyder vi en udvalgt to-retters middag eller buffet i restauratenten og en afslappende nat på enkeltværelse inklusive morgenmad.
Så kan I koncentrere jer om møde og indhold, og slappe af med viden om, at sengen er lige om hjørnet.

Dag 2 serveres morgenmad når mødet begynder. Til frokost disker vi op med en lækker asorteret frokost og vi runder af ved eftermiddagspausen med kage.

Alt sammen naturligvis med en lind strøm af vand, kaffe/te og frisk frugt.

Ærlig mad

Det kalder vi vores mad, for det er nemlig præcis hvar den er. Vi laver dagligt mad til Danmarks sportselite, og ved hvilke måltider, der skaber energi og overskud. Vores langvarige konferencedøgn starter med en inspirerende morgenmad, der giver deltagerne en energisk begyndelse på den første dag. Frokosten, eftermiddagskagen, frisk frugt og den velduftende kaffe/te station opretholder energiniveauet og giver optimale betingelser for at holde fokus.

Aftenen på den første dag kulminerer med en lækker to-retters menu i vores restaurant, nøje udvalgt for at inspirere og tilfredsstille ganen. Dette gentages på den anden dag, hvilket sikrer en konstant strøm af kulinariske oplevelser, som med god og hyggelig stemning kan være med til at booste motivationen.

Moderne og komfortable faciliteter

Vores mødefaciliteter skaber den bedste ramme for et langt konferencedøgn. Vi serverer en hel arena af udvalgte muligheder til jeres konference. Topmoderne teknologi og fleksibel mødeindretning, hvor vi tilpasser lokale og bordopstiling til jer. Vi har kun komfortable stole, som gør det lettere at nyde oplæggene til konferencen. Vi har flere hyggelige lounges hvor I kan nyde en god snak, eller se LIVE sport fra hele verden.

Vi stræber efter at skabe omgivelser, der fremmer produktivitet og fokuseret samarbejde, samtidig med at deltagerne nyder komforten.

Fantastisk Service

Vi træner dagligt i denne disciplin, fordi vi vil være de bedste og levere en førsteklasses serviceoplevelse, der overskrider forventningerne. Vi er dedikerede til at yde det maksimale for at sikre, at jeres konferencedøgn forløber præcis som I ønsker det. Vi sørger for at alt, fra servering af måltider og kaffe/te, samt at restaurantoplevelsen bliver uforglemmelig.

Vores håb er, at jeres mødedeltagere kan fokusere på at opnå resultater og lade inspirere i en behagelig atmosfære gennem hele arrangementet. Samtidig kan de nyde overnatningen i vores komfortable enkeltværelser med inkluderet morgenmad, hvilket fuldender oplevelsen.

En god pris

Pris på dit møde

Som udgangspunkt har vores møder alt det, vores erfaring fortæller os, du behøver. Du kan derfor regne med prisen.

Skulle du have flere behov, kan du sige til - vi finder altid ud af en god løsning.

Langt konferencedøgn
09:00 – 17:00 (næste dag)
Fra
2.575
kr. pr. person
Morgenpause
Frisk frugt, kaffe, te & vand
Frokost inkl. 1 vand/sodavand
Eftermiddagspause med dagens kage
To-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg
Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenmad i restaurant

Ofte stillede ?

Hvis du mangler information, kan du finde det i de ofte stillede spørgsmål. Skulle du, mod forventning, stadig savne svar, er du altid velkommen til at kontakte os - vi ser frem til at høre fra dig.

No items found.
Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? 
Ris eller ros? 
Send os en mail: