Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains

Aftensmøde

Skal I afholde et seminar eller aftenmøde, så har vi lokaler og forplejning, som sikrer jer den bedste afvikling af mødet her hos Idrættens Hus Hotel & Konference. I får adgang til sportens Hall of Fame og et miljø, der oser af idræt og store præstationer.

Eftermiddagspause med dagens kage
To-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg
Frisk frugt, kaffe, te & vand
Salat ikon

Sund kost

Nyd vores lækre 2-retters menu som en del af jeres heldagsmøde. Da vi laver mad til mange eliteidrætsudøvere, er sund og varieret kost en selvfølge hos os..

AV udstyr ikon

Moderne faciliteter

Vi har de faciliteter, I behøver. Vores 12 nyrenoverede mødelokaler har som en selvfølgelighed dagslys, tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk der gør, at I ikke skal bekymre dig om andet end indholdet af jeres møde.

Let tilgængelighed for biler ikon

Enkelt og nemt

Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København. Med 2.500 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt for dig og dine gæster at besøge os.

Velkommen til det produktive aftenmøde

Skal mødet lægges sidst på dagen, så deltagerne kan nå fra andre opgaver eller jobs? Hos Idrættens Hus tilbyder vi et aftenmøde i en skøn atmosfære, og hvor det stadig summer af aktivitet, fra de mange elitesportsfolk, som træner på forskellige tidspunkter.

Vores aftenmøde inkluderer to retters menu i restauranten, hvor inspirerende mad med frisk grønt og krydderurter fra egen gårdhave sætter prikken over i´et på et måltid af sæsonens bedste råvarer.

Fantastisk service

Vores dedikerede og erfarne personale er her for at sikre, at dit aftenmøde forløber perfekt. Fra servering af eftermiddagskage og kaffe/te til at sikre en god restaurantoplevelsen. Vi vil gå langt for at imødekomme alle dine behov.

Vores fantastiske service garanterer, at dine mødedeltagere kan koncentrere sig om at opnå resultater i en behagelig og inspirerende atmosfære.

Inspirerende og ærlig mad

Vores aftenmøde skaber en inspirerende madoplevelse med eftermiddagskage, frisk frugt og kaffe/te for at starte mødet. Dette efterfølges af en lækker to-retters menu i vores restaurant, der er nøje udvalgt for at inspirere og opretholde energien. Vores mål er at tilbyde mad, der vækker smagsløgene og fremmer kreativitet og produktivitet under mødet.

Moderne og komfortable faciliteter

Vores særligt udvalgte mødefaciliteter danner den perfekte ramme for dit aftenmøde. Udstyret med avanceret teknologi og fleksibel møbelindretning giver vores lokaler mulighed for en effektiv og inspirerende arbejdssession.

Vores mål er at skabe en atmosfære, der fremmer fokuseret samarbejde og kreativitet, samtidig med at deltagerne føler sig komfortable og engagerede.

En god pris

Pris på dit møde

Som udgangspunkt har vores møder alt det, vores erfaring fortæller os, du behøver. Du kan derfor regne med prisen.

Skulle du have flere behov, kan du sige til - vi finder altid ud af en god løsning.

Aftensmøde
17:00 – 21:00
Fra
675
kr. pr. person
Eftermiddagspause med dagens kage
To-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg
Frisk frugt, kaffe, te & vand

Ofte stillede ?

Hvis du mangler information, kan du finde det i de ofte stillede spørgsmål. Skulle du, mod forventning, stadig savne svar, er du altid velkommen til at kontakte os - vi ser frem til at høre fra dig.

No items found.
Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? 
Ris eller ros? 
Send os en mail: