Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains

Dagsmøde

Søger I et mødelokale med fuld forplejning, så læs mere her hos Idrættens Hus Hotel & Konference. Her får I lækre og velrindrettede mødelokaler, og catering efter jeres ønsker.

Morgenpause
Frokost inkl. 1 vand/sodavand
Frisk frugt, kaffe, te & vand
Eftermiddagspause med dagens kage
Salat ikon

Sund kost

Nyd vores lækre 2-retters menu som en del af jeres heldagsmøde. Da vi laver mad til mange eliteidrætsudøvere, er sund og varieret kost en selvfølge hos os..

AV udstyr ikon

Moderne faciliteter

Vi har de faciliteter, I behøver. Vores 12 nyrenoverede mødelokaler har som en selvfølgelighed dagslys, tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk der gør, at I ikke skal bekymre dig om andet end indholdet af jeres møde.

Let tilgængelighed for biler ikon

Enkelt og nemt

Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København. Med 2.500 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt for dig og dine gæster at besøge os.

Velkommen til dagsmødet

Læg jeres dagsmøde i Idrættens Hus og kom godt fra start med en lækker morgenmad til pausen, frokost, og naturligvis en bid eftermiddagskage. Vi sørger for løbende opfyldning på kaffe/te og frugt undervejs. Mens I holder fokus på agendaen, så spurter vi rundt på sidelinjer, og sørger for at jeres energiniveau er i balance.

Lyder det godt? 

Inspirerende og ærlig mad

Vores dagsmøde kombinerer kreativitet og ernæring ved at tilbyde en omfattende pakke, der inkluderer morgenmad, frokost, frisk frugt og kaffe/te samt lækker eftermiddagskage.

Vores mål er at inspirere dine mødedeltagere med smagfulde retter, der giver energi og bidrager til en produktiv dag.

Moderne og komfortable Faciliteter

Vi tilbyder moderne og komfortable mødefaciliteter, der skaber den ideelle ramme for din begivenhed. Vores udstyr og teknologi er opdateret, og mødelokalerne er fleksible og let tilgængelige. Vores omhyggeligt indrettede lokaler skaber en inspirerende atmosfære, der fremmer kreativitet og effektivitet.

Fantastisk service

Vores dedikerede og erfarne personale er her for at sikre, at dit dagsmøde forløber gnidningsløst. Fra mødeplanlægning til servering af måltider og teknisk support, går vi langt for at imødekomme dine behov. Vores dedikerede service garanterer, at du kan fokusere på indholdet af dit møde, mens vi tager os af alt det praktiske.

En god pris

Pris på dit møde

Som udgangspunkt har vores møder alt det, vores erfaring fortæller os, du behøver. Du kan derfor regne med prisen.

Skulle du have flere behov, kan du sige til - vi finder altid ud af en god løsning.

Dagsmøde
09:00 – 17:00
Fra
695
kr. pr. person
Morgenpause
Frokost inkl. 1 vand/sodavand
Frisk frugt, kaffe, te & vand
Eftermiddagspause med dagens kage

Ofte stillede ?

Hvis du mangler information, kan du finde det i de ofte stillede spørgsmål. Skulle du, mod forventning, stadig savne svar, er du altid velkommen til at kontakte os - vi ser frem til at høre fra dig.

No items found.
Telefon ikon

Telefon

Ring i dag:

Email ikon

Email

Spørgsmål? 
Ris eller ros? 
Send os en mail: